Nyhetsbrev Funka

Om Funka (klipp från företagets hemsida): Funka startade som ett ideellt projekt inom funktionshinderrörelsen och är idag marknadsledande inom området tillgänglighet med 80 % av Sveriges myndigheter som kunder. Sedan år 2000 är vi ett privatägt bolag och vår nära relation till brukarorganisationerna innebär en unik kvalitetskontroll och förankring.

Funkas nyhetsbrev Uppdaterad är ett kostnadsfritt nyhetsbrev som skickas ut via e-post ungefär 11 gånger per år. I Uppdaterad skriver man om aktuella nyheter och fenomen inom tillgänglighet och användbarhet; tips, ny teknik, evenemang, erbjudanden och en utblick i världen.
Om du vill prenumenera på Funkas Nyhetsbrev kan du anmäla det här https://www.funka.com/om-funka/nyheter/nyhetsbrev/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s