11 juni är det dags för Funkas populära informationsträff om forskning och tillgänglighet – i vår kör vi online!

Funkas forsknings- och innovationsavdelning bjuder traditionsenligt in till ett möte där vi berättar om vår spännande forskningverksamhet och lyssnar på användarnas idéer om vad vi borde göra framöver.

Vi vänder oss till dig som har en funktionsnedsättning, som jobbar inom funktionshinderrörelsen eller annan del av civilsamhället. På träffen kommer du att få höra om det senaste inom tillgänglighetsområdet, vilka projekt som Funka arbetar med just nu och i vilka uppdrag vi behöver din hjälp! Just nu driver vi flera spännande projekt, bland annat om tillgänglig turism, utbildning i rättigheter och möjligheter för unga med funktionsnedsättning med fokus på webben, IT-stöd för äldre och personer med kognitiva nedsättningar samt hur artificiell intelligens kan användas för att förbättra och förtydliga innehåll.

Datum: Torsdag, 11 juni klockan 13.00-15.30

Plats: Online möte via Zoom.

Länken skickas ut i förväg så du kan prova hur tekniken funkar om du vill.

Har du ett problem som borde lösas?

Kanske har du en idé till ett projekt som du behöver hjälp med? Funka kan arbeta tillsammans med dig för att göra världen mer tillgänglig. Vi bollar gärna idéer och potentiella lösningar! Tack vare vår forsknings- och innovationsavdelning kan vi stötta projekt där det verkligen behövs.

Vi samarbetar gärna med dig och dina medlemmar

Funka tror på samverkan. Därför letar vi alltid efter nya partners. Vi driver projekt på egen hand, men ofta samarbetar vi med universitet, expertorgan och funktionshinderorganisationer. Tillsammans hittar vi lösningar på riktiga problem.

Tillgänglighet

Onlinemötet kommer att textas automatiskt och det finns möjlighet att ställa frågor antingen genom mikrofonen eller i chatten. Det blir inte lika bra som när vi kan träffas i vårt mötesrum, men vi vill inte missa möjligheten till dialog med våra viktiga samarbetspartners så nu försöker vi göra så gott vi kan trots världsläget.

Informationsträffen är naturligtvis gratis. Men för att vi ska kunna skicka en möteslänk till dig och förbereda mötet på bästa sätt vill vi att du anmäler dig, senast den 8 juni till Ewa Björk, ewa.bjork@funka.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s