Digital studiecirkel

Digital studiecirkel om FN:s rapport om Rättigheter för personer med funktionsnedsättning

Funktionsrätt Enköping kommer under maj månad att dra igång en digital studiecirkel med utgångspunkt i FN:s rapport om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. FN- Konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning har gällt i drygt tio år i Sverige. Under 2019 har flera ideella organisationer gått samman för att undersöka hur Sverige lever upp till alla konventionens artiklar. Är du intresserad av att delta i diskussioner i cirkelform är du välkommen att kontakta Funktionsrätt Enköping eller ABF i Uppsala län.

Du kan ladda ner och läsa rapporten om rättigheter för personer med funktionsnedsättning på Funktionsrätt Sveriges hemsida: https://funktionsratt.se/om-oss/kalendarium/webbinarium-prioriteringar-inom-omradet-jamlik-halsa/

Scrolla ner till rubriken ”frivillig förberedelse” och klicka på länken ”rapporten Respekt för rättigheter” så får du upp och kan läsa hela rapporten.

Digital studiecirkel

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s